Ontmoet de docenten

Sanem is een samenvoeging van onze namen, Sandra en Emmie, de twee docenten van de jaaropleiding.

Sanem  betekent ook gezondheid, iets waarmee wij ons dagelijks in onze praktijken bezig houden.
Onze missie is zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid geven hun eigen gezondheid in handen te nemen en anderen daarin te ondersteunen op een gedegen en integere wijze.
Met deze jaaropleiding verwezenlijken we deze missie.

Sandra Cornet - van den Bree

Energetisch therapeut

"Na jaren van rondlopen met gezondheidsklachten kwam ik in aanraking met toegepaste kinesiologie bij Coby Schasfoort, kinesiologe van het eerste uur. Ze behandelde mij een aantal keer waarna ik stukken beter in mijn vel zat. Onze jongste zoon is dyslectisch en hij is ook door Coby behandeld. Hierna kon hij zich veel beter concentreren en haalde betere cijfers op school.


Dit maakte mij nieuwsgierig naar hoe kinesiologie nu in zijn werk gaat en ben me er meer in gaan verdiepen en besloot de studie te volgen.

Kinesiologie is voor mij de meest waarachtige, efficiënte en doeltreffende manier om het gesprek met het lichaam aan te gaan en samen met cliënten aan hun gezondheid te werken. Het geeft ze het gevoel dat er meer mogelijk is, en dat ze weer het heft in eigen handen hebben.
En voor mij is dat dé grote motivatie om mezelf verder te blijven ontwikkelen op dit vlak."


Kijk voor nog meer informatie over Sandra op www.sandracornet.nl

Emmie Mous

Holistisch Transformatietherapeut

"Jezelf zijn. Dit was voor mij altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Daarbij had ik als student extreem last van eczeem die de huidartsen niet opgelost kregen. Via de sessies toegepaste kinesiologie van Mies Bartholomeus werd ik, zoals zij zegt:

'langzaam weer de persoon die ik bedoeld was te zijn'. En verdwenen al mijn fysieke klachten. 

Wat een verademing is het als je het pad van jouw ziel kunt volgen. Haar sessies hebben me voor een groot deel gebracht waar ik nu ben. 

De afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mij om te scholen en me als therapeut en kinesioloog in te zetten voor het welzijn van anderen.

En graag geef ik de kennis door, zodat zoveel mogelijk mensen leren hoe je kinesiologie kunt inzetten in je praktijk  of thuis."


Wil je meer over Emmie weten? Dan kun je een kijkje te nemen op www.hetgoedeleveninpraktijk.nl

unsplash